Ладжър, Имперо, Елементс, Софтуер по поръчка, Консултиране

Екип

Васил

Завършил Делта колеж със специалност Мултимедия, в момента Васил продължава образованието си, изучавайки Маркетинг в Нов Български Университет. Увлечен от софтуера, бизнес анализа и управлението на проекти, Васил има повече от шест години трудов стаж в сферата на IT и бизнес консултациите в компаниите „Клок“ ООД, „Иновасис“ ООД и „Брейн Сторм Консулт“. Васил е свързващо звено между желанията на нашите клиенти и възможностите на Impero. Предоставяйки решения за по-ефикасна работа на клиентите и задания за работа на програмистите, дейността на Васил е от ключово значение за развитието на Impero и „Ладжър“. Женен и баща на едно прекрасно момиченце, Васил балансира успешно между страстта си към бизнес анализа и грижите за семейството си, пренасяйки добри практики от едното направление в другото и обратно. Васил е почитател на морския свят и притежател на разнообразен аквариум, грижите по който го зареждат с енергия и вдъхновение. На неговото бюро винаги ще намерите пълна чаша с вода.

Вижте профила на Васил в Impero…

Вили

Вили е нашето УНСС попълнение. Магистър по бизнес информатика, програмирайки тя плува в свои води, при това доста добре. Рационална, практична и оптимистична, Вили никога не губи фокуса от същността на нещата и често предвижда посоката на вятъра. А от съвсем скоро влезе в ново щастливо и семейно обвързващо я начинание. Конкуренция на нейната увлеченост към уеб програмирането е тази към лилавото във всичките му разновидности – цветя, дрехи, стени и т. н. На нейното бюро винаги ще намерите френско кроасанче, често аранжирано с лилава панделка.

Вижте профила на Вили в Impero…

Влади

Изобретателен по природа и инженер по образование, Влади е енергичният и ентузиазиран лидер, от който всяка компания се нуждае, за да върви напред и нагоре. Острият ум плюс програмните му познания са генераторите, чрез които Влади повече от десет години създава софтуерни пътища в помощ на бизнеса. Внимателен и отворен към нови идеи, неговото „да“ на твоята идея е толкова мотивиращо, че с лекота би намерил лоста и точката, за да преобърнеш земята. Любовта му към слънцето е причина да прекарва свободното си време, наслаждавайки му се край басейна в компанията на съпругата си. На неговото бюро почти винаги се намират домашно приготвени сладки и солени изкушения.

Вижте профила на Влади в Impero…

Гергана

Любителка на научната фантастика и фентъзи книгите, старателна и любознателна, тя е ведро допълнение към обектноориентирания код на нашите приложения. Своите първи стъпки в програмирането Гергана извървява в курсовете по информатика на СУ „Св. Климент Охридски“, а в Impero има солиден опит със създаването на нови обекти, методи и справки. Свободното си време Гергана прекарва разхождайки се с бърза и бодра крачка в парка или в компанията на поредния фентъзи роман. На нейното подредено бюро винаги ще откриете подходящ за сезона плод и чаша ароматен чай.

Вижте профила на Гергана в Impero…

Дани

Привлечена от правото и повлияна от математиката, Дани е бакалавър по приложна математика в СУ „Климент Охридски“ и магистър по софтуерни технологии в Интернет в Нов Български Университет. Неуморима и организирана, Дани често внася ред в царящия, докато създава кода си, програмен хаос. Затова нейните решения са оптимизирани, а виновниците за хаоса са мотивирани да бъдат по-подредени. Търпението си тренира, грижейки се за възпитанието на малкия си син, а хармонията в семейното огнище е една от носещите колони за нейната креативност. Почитателка е на рок музиката. Тя я зарежда с енергия, от която черпим всички ние. На нейното бюро винаги ще намерите листче с поредната завладяваща всички ни и разбиваща статуквото идея.

Вижте профила на Дани в Impero…

Ник

Всестранно развита личност, Ник се справя блестящо с поетите от него дейности, независимо дали са свързани с бизнес анализ и внедряване на Impero, или с настройване на телефонната ни централа. Значителен принос за неговия успех има тринадесет годишния му стаж в сферата на IT и бизнес решенията, започващ в Българска Стопанска Камара, преминаващ през Office 1 Superstore и стигащ до днес в „Ладжър“. Спокоен и целеустремен, Ник е винаги на разположение да отговори и обясни на зададения за пореден  път от теб въпрос. Внимателен към детайлите, заданията му за работа са винаги точни и изчистени и постигат желания резултат. Отговор на любознателността му и любовта към приключенията са честите му пътувания в излизащи от зоната на комфорт места. Ако някой от екипа ни се чуди къде е химикалът му или някой друг канцеларски материал, вероятността да бъде измежду вкусотиите на бюрото на Ник е 100%.

Вижте профила на Ник в Impero…

Пепи

Обичаща техниката и заобиколена от инженери от детските си дни, Пепи е маркетинговият експерт в екипа ни. Комуникативна и интуитивна, тя приема с усмивка и отговорност възложените й задачи. В свободното си време се отдава на шест часови разходки в планината, за които се опитваме да я убедим, че са по-известни като походи. На нейното бюро винаги ще намерите някой плод и поредното камъче-сърце, донесено от последната шест-часова разходка.

Вижте профила на Пепи в Impero…

Христо

Възпитаник на Технически Университет – София от гимназиалния до университетския курс, Христо е свежото ни програмно попълнение. Страстта му към техниката и технологиите намира отличен израз в уеб програмирането. Към всяко техническо задание и програмен бъг Христо подхожда с присъщите за характера му интерес, ентусиазъм и въодушевление, подкрепени технически с познанията му върху Java. Свободното си време обича да прекарва с приятели сред прохладата на планината. На неговото бюро винаги ще намерите солети/цигари (в зависимост от периода, в който е). Стискаме палци сегашният здравословен солетен период да продължи по-дълго.

Вижте профила на Христо в Impero…

Все още няма коментари.

Коментирай тази статия

Created by Calipers | Блогът на Ладжър е изграден върху WordPress Ладжър - Имперо, Елементс, Софтуер по поръчка, Консултиране