Ладжър, Имперо, Елементс, Софтуер по поръчка, Консултиране

дек/09

15

Интерфейс: Списък

Общият преглед е екранът по подразбиране за всеки обект в Имперо. Това е екранът, който ще видите, ако кликнете върху обект в лявата (навигационна) част на интерфейса.

Общ преглед (клинете, за да видите в по-голям размер)

Общ преглед (клинете, за да видите в по-голям размер)

В общия преглед има следните елементи:
1Лента с бутони: Оттам имате връзка към списъка на обекта и формата за добавяне на нов запис.

2Информация за обекта: Имате три връзки:

  • Броят записи е връзка към списъка на обекта;
  • Настройки на обекта: връзка към настройките на този обект. Оттам можете да разрешавате обекта да бъде добавян в любими и други.
  • Настройки на статусите: връзка към списъка на статусите на този обект. Оттам можете да променяте настройките на статусите.

3Актуални и най-нови записи. Актуалните записи са 10-те последно отваряни записа. Най-новите записи са 10-те последно добавени записи. И двата списъка имат връзки за скриване и опресняване. И двата списъка имат бутони за избиране, които работят в комбинация с 5.

  • Използвайте скрий, за да ускорите отварянето на екрана за общ преглед на този обект;
  • Използвайте опресни, за да проверявате за междувременно редактирани или добавени записи.

4Поле за избор на запис от обекта. Използвайте това поле, за да изберете запис, който не се вижда в списъците за най-нови и актуални записи.

5Списък с контекстни действия и статуси на обекта. Контекстните действия са такива действия, които изискват един или повече записи, за да бъдат изпълнени. Този списък също има бутони за избиране като 3 и работи в комбинация с 3 и 4 – след като изберете запис, избирате действие и така ще отворите съответния екран, асоцииран с действието.

6Списък с неконтекстните действия на обекта. Този списък дублира лентата с бутоните 1, като допълнително показва връзка към редактирането на динамичените характеристики на обекта.

7Информация за екрана и връзка към затваряне на екрана. Използвайте името на текущия екран, за да го опресните. Използвайте иконката до името, за да затворите екрана.

Bookmark and Share

Все още няма коментари.

Коментирай тази статия

«

»

Върни се горе
Go To Top
Created by Calipers | Блогът на Ладжър е изграден върху WordPress Ладжър - Имперо, Елементс, Софтуер по поръчка, Консултиране