Ладжър, Имперо, Елементс, Софтуер по поръчка, Консултиране

LagerМного настоящи и потенциални клиенти ни питате – „А счетоводен модул кога ще имате?“. Нашата позиция беше, че всеки счетоводител използва ралични счетоводни продукти и не е склонен да ги сменя, защото основния софтуер се е променил. Като цяло счетоводителите са консервативна гилдия, разбира се, изкючения винаги има. Често тази позиция на счетоводителите принуждава собсвеника и ИТ одела да намерят начин да се съобразят с това желание и съответно се купува ERP продукт, произведен от компанията създала използвания от тях счетоводен продукт. Без да коментирам дали това е правилно или не, решението е било единственото възможно на този етап.

Защо казвам всичко това? Защото ние решихме да разчупим статуквото! Ладжър взе решение, че няма да създава счетоводен модул на този етап, но ще изгради връзка с утвърдените на пазара на счетоводни продукти решения.

Всичко това е подкрепено от едно проучване, което направихме. Разгледахме софтуерните пазари в Англия, САЩ и Франция. На всички тези пазари има ясно изразени производители на счетводни продукт и такива на ERP системи. Всяка ERP система от своя страна поддържаше връзка с основните счетоводни продукти на пазара независимо дали има или не собствен сч. продукт.

Както се казва – фактите говорят! Но зад тези факти определено има много логика. С цел оптимизиране на бизнеса и фокусирането му върху основните дейности на компанията, много от компаниите изоставиха своите счетоводни и ИТ отдели за сметка на подизпълнители. И това е нормалната посока на нещата – всеки да се занимава с това в което е специалист.

А ето и новината: екипът на Ладжър работи по изграждането на възка със счетоводни продукти. На тази етап първите в списъка с продукти са: McMaster продукт на СИС Технология и Плюс Минус на едноименната софтуерна компанията. Следват Конто на dWare, Ажур на Бонев Софт и Микроинвест Делта на Microinvest. Ще разчитаме на вашата подкрепа в това ни начинание!

Bookmark and Share

Все още няма коментари.

Коментирай тази статия

Още интересни статии

ERP – защо в уеб? 15 октомври 2010
Като за Коледа 28 декември 2010
Активности 30 декември 2010

«

»

Върни се горе
Go To Top
Created by Calipers | Блогът на Ладжър е изграден върху WordPress Ладжър - Имперо, Елементс, Софтуер по поръчка, Консултиране