Ладжър, Имперо, Елементс, Софтуер по поръчка, Консултиране

дек/10

30

Календар

В календара са посочени всички текущи и планирани на потребителя активности.

Особености

В зависимост от зададените им права определени потребители могат да виждат и редактират календарните записи на други такива. Тази функционалност на Impero се управлява от модула

Човешки ресурси/Служители и полета Служители, чиито календари са видими и Служители, чиито календари може да редактира. В посочените полета се избират съответните служители.

Например:

Освен празничните дни администратора може да вижда активностите на всички потребители за определен период, какъвто е случая с потребителя ivo. Посредством радио бутона активностите могат да бъдат показвани на седмична или месечна база.

При създаването на Календара е използвана технологията Silverlight, благодарение на нея е възможно оцветяването на активностите в различен цвят еднакъв с този на служителя, за който е активността.

Например:

Активностите на Пенка Нуркова са маркирани в зелено, какъвто е и нейния цвят в календара. Ако имаше празнични дни в седмицата 25-31 юли 2011 г. те щяха да бъдат маркирани в син цвят.

Bookmark and Share

Все още няма коментари.

Коментирай тази статия

Още интересни статии

Дни от календара 30 декември 2010
Кампания 30 декември 2010
Търговски проекти 30 декември 2010
Бъдещи събития 30 декември 2010
Типове активност 5 януари 2011

«

»

Върни се горе
Go To Top
Created by Calipers | Блогът на Ладжър е изграден върху WordPress Ладжър - Имперо, Елементс, Софтуер по поръчка, Консултиране