Ладжър, Имперо, Елементс, Софтуер по поръчка, Консултиране

ное/11

4

От кухнята на Impero

Тестването на логиката при създаваните от нас решения е операция, която не може да бъде избегната. В резултат на тези тестове в нашата базата данни съществуват редица записи, често каращи ме да се усмихвам. Някои от любимите ми са:

  • „Ще стане, освен ако не стане„. Този израз заедно с „Може да стане, може и да не стане„, „Невероятен„, „Подкупихме, няма къде да ходи“ срещнах, докато разглеждах характеристиката Вероятност на Търговски проекти от модула CRM на използваното за тестовете ни Impero (изображение 1).

  • „Yee.“ До „Yee“ като Приоритет на Търговски проект в модула CRM се нареждат „Ега си якото„, „Зор!“, Карай да върви„, „Най-накрая“ (изображение 2).

  • Съобщението ми фаворит се появи, когато се опитах да променя паролата на системния потребител, с който оперирах в Impero (изображение 3).

Редом до интерфейсните съобщения в Impero стоят коментарите от програмния му код, към които подхождаме с присъщото ни чувство за хумор, подкрепено с щипка от въображението ни (изображение 4).

А Вие имате ли съобщения в Имперо, които Ви карат да се усмихвате?

Bookmark and Share

Все още няма коментари.

Коментирай тази статия

«

»

Върни се горе
Go To Top
Created by Calipers | Блогът на Ладжър е изграден върху WordPress Ладжър - Имперо, Елементс, Софтуер по поръчка, Консултиране