Ладжър, Имперо, Елементс, Софтуер по поръчка, Консултиране

апр/12

12

Какво ново в екипа ни?

От началото на февруари към екипа ни се присъедини Ангел Георгиев, който е стажант по организиран от БАСКОМ, ЕСИ Център Източна Европа и Асоциацията за Аутизъм тримесечен проект „Модел за обучение и заетост в ИКТ сектора на хора с разстройства от аутистичния спектър (АС)”.

Отговорна за първите стъпки на Ангел в Имперо и Google Analytics е Пепи. Ангел приема със завидно спокойствие своите задачи, свързани с въвеждане на договори в Имперо и проследяване на посещенията на сайтовете ни, и се справя с тях по начин, който надминава добрия резултат. Споделяйки с нас, че работата на програмист му харесва ни мотивира да го приобщим към семейството на уеб-програмистите, а HTML файла с първите му стъпки там е вече налице.

Освен отривист почитател на Формула 1, Ангел е запален фен на футбола и често предава знанията си на Пепи, която до скоро свързваше отборите от Шампионска лига с места, които трябва да посети. Точно така връзката знание дал, знание получил работи успешно.

С двумесечно закъснение „Добре дошъл, Ангеле!“

Bookmark and Share

Все още няма коментари.

Коментирай тази статия

«

»

Върни се горе
Go To Top
Created by Calipers | Блогът на Ладжър е изграден върху WordPress Ладжър - Имперо, Елементс, Софтуер по поръчка, Консултиране