Ладжър, Имперо, Елементс, Софтуер по поръчка, Консултиране

дек/12

19

Semper Fortis Risk Management

Зад името Semper Fortis Risk Management стои система за управление на риска, която разработихме за новия ни клиент Семпер Фортис ООД. Специализираното решение е разработено съгласно изискванията на Семпер Фортис и попада в секцията софтуер по поръчка на нашето портфолио.

За проекта – накратко

Проект: Semper Fortis Risk Management
Време за изпълнение:
един месец
Използвани технологии: php, Microsoft Silverlight 5
Основна цел:
разработване и внедряване на Система за управление на риска
Описание: информацията в системата е структурирана в пет обекта, чиято основна цел е управление на рискове, статистическа и графична обработка на данните. Сред функционалностите, които системата покрива са:

  • управление на рискове
  • управление на регистри на рискове
  • управление на разширени регистри на рискове

Щастливи сме, че Семпер Фортис ни направиха част от техния бизнес и се надяваме благополучното ни партньорство да продължи и за в бъдеще!

Семпер Фортис е организация поставила фокус върху извършването на вътрешни и външни одити, консултации в сферата на управлението на организациите, контрола и риска, разработването на бизнес оценки. Специалистите от Семпер Фортис притежават висока квалификация и практически поглед върху финансовия дю дилиджънс, финансовото планиране и контрол. Организацията предоставя своите услуги на представители както от частния сектор, така и от публичния.

Bookmark and Share

Все още няма коментари.

Коментирай тази статия

«

»

Върни се горе
Go To Top
Created by Calipers | Блогът на Ладжър е изграден върху WordPress Ладжър - Имперо, Елементс, Софтуер по поръчка, Консултиране